Tervetuloa
Projektin vaiheet tähän asti PDF Tulosta Sähköposti
Projektin johtoryhmä on kokoontunut noin 3 kuukauden välein. Projektin varsinainen työryhmä, jossa ovat mukana partneriyritysten edustajat, on kokoontunut noin kerran kuussa, tarpeen mukaan useamminkin.

Opiskelijajäsenet työstävät opinnäytetyötään ja tuovat projektiin mm. opinnäytetyön viitekehykseen sisältyvää teoreettista pohdintaa, analyysejä sekä tulevaisuusskenaariomateriaalia. Opinnäytetyön on tarkoitus valmistua keväällä 2008.

Projektiin päätettiin hakea myös kansainvälistä osaamista. Mukaan rekrytoitiin amerikkalaiset Ron Swidler ja Matt Phillips, jotka ovat jo vuosia työstäneet tämän projektin emoversiota, The Hotel of Tomorrow, josta lisää toisaalla.

Projektipäällikkö on vieraillut näiden asiantuntijoiden luona kahdesti projektin eri vaiheissa; toteutettavien kahden konseptin perussuunnittelu on pitkälti tehty yhteistyössä heidän kanssaan.

Projektiin ovat oman mausteensa ja osionsa tuoneet useat sisäiset ja ulkoiset projektiryhmän jäsenet, lukuisat tulevaisuusartikkelit ja – tutkimukset, sekä mukana olevat partneriyritykset.

Jo keväällä 2007 päätettiin, että Huomisen Hotelli – projekti ja sen kaksi huonekonseptia julkaistaan Gastro-messuilla Helsingin Messukeskuksessa, 12.3.2008. Tämä aikataulu on luonut omat paineensa projektin etenemiselle ja toteuttamiselle.
 
< Edellinen   Seuraava >