Tervetuloa
Projektin tavoitteet PDF Tulosta Sähköposti
Projektilla on joukko sisäisiä ja ulkoisia tavoitteita. Projektin tavoitteena on yhtäältä vahvistaa Haagan restonomikoulutuksen asemaa Suomen johtavana oppilaitoksena ja esitellä sen osaamista. Tavoitteena on saada aikaan todellisuuslähtöinen uuden liiketoiminnan kokeilukenttä alan opiskelijoille ja tutkijoille. Tavoitteena on luoda hotellihuonelaboratorio, joka on vahvasti integroitu mukaan koulun opetukseen, ja joka hyödyntää alan opetusta.

Toisaalta tavoitteena on luoda elinkeinolle paikka tutkia ja soveltaa uusia innovaatioita, sekä teknisiä että toiminnallisia palvelu-uudistuksia. Tavoitteena on mahdollistaa alat ylittävä tuotekehitys ja tuoda muiden alojen tuoreimpia innovaatioita myös hotellimaailmaan.

Tavoitteena on kehittää uutta, kilpailukykyistä liiketoimintaa, joka tukee ja edistää koko Suomen hotellielinkeinoa, etunenässä yksittäisten majoitusyritysten toimintaedellytyksiä, koska niiden kyky ja mahdollisuudet todelliseen tuotekehitykseen ovat rajalliset.

Projektin tarkoitus on myös rakentaa todellinen huonelaboratorio, jossa palvelu- ja teknologiainnovaatioita ja niiden muutoksia voidaan kokeilla aidoilla asiakkailla. 
 
< Edellinen   Seuraava >