Tervetuloa
Muutosta luovat voimat PDF Tulosta Sähköposti

Perinteisesti hotellihuone on ollut koko lailla tuote- ja tuotantolähtöinen liike-elämän osa. Hotellihuone on kehittynyt teknologioiden ja normaalin huonetekniikan kehittymisen myötä; tv:t ovat kasvaneet kooltaan ja menettäneet paksuuttaan, laattoja on vaihdettu uusiin ja sängyt vaihdettu kymmenen vuoden välein.

Huomisen Hotelli lähtee heikoista signaaleista ja erityisesti megatrendeistä. Miten mittavat, maailmanlaajuiset kehityslinjat vaikuttavat hotellikonseptien kehittymiseen?

Näitä megatrendejä voi nimetä useita: väestön ikääntyminen ja nouseva eliniän odote tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia myös hotellielinkeinoon, varallisuuden yleinen kasvu sekä kehittyneissä länsimaissa että nousevissa talouksissa muuttavat globaalia hotellikenttää, kestävä kehitys ja rajalliset energiavarat puhuttavat kansantalouksia ja muovaavat kulutustottumuksia. Naisten lisääntyvä määrä hotellien asukkaina asettaa uusia vaatimuksia huoneiden sisustukselle, rakenteelle ja yksittäisille elementeille. Miten hotellikonseptikehitys voisi ammentaa näistä muutoksista?

 
< Edellinen   Seuraava >