Tervetuloa
Prosessi tähän asti PDF Tulosta Sähköposti
Lähdimme pohtimaan edellä mainittuja megatrendejä. Ensin pohdimme niitä projektin jäsenten piirissä Suomessa ja sitten yhdessä Gettysin kumppanien kanssa Yhdysvalloissa. Keskustelua ja sparrausta käytiin Atlantin yli keväästä syksyyn 2007.  Siinä vaiheessa monista konseptimahdollisuuksista jalostuivat jatkoon toisaalta kestävään kehitykseen liittyvä tematiikka, ja toisaalta ehkä kolikon toinen puoli, ehtymätön teknologiausko ja muuntautuvan, yksilöllisen teknologian mahdollisuudet hotellikonseptin kehittämisessä.

Näitä konsepteja hiottiin syksystä 2007 vuoden vaihteeseen 2008, sekä Suomessa kotimaisten partneriyritysten voimin että yhteistyössä amerikkalaisten kehitystyön tekijöiden kanssa, sekä Chicagossa että kotimaassa.

Projektikumppanien määrä nousi syksyllä 2007. Kun löydettiin yksi hyvä kumppani, sen edustaja jo suositteli mukaan toista, joka toisi mukaan uutta innovatiivista otetta oman yrityksensä osalta. Kehitysyhtiö Culminatum ehdotti mukaan muutamia korkean teknologian yrityksiä omasta yrityshautomotoiminnastaan, ja yksi yritys tunsi ihmisiä jotka taas tunsivat ihmisiä... eli verkostoitumista parhaimmillaan.

Yhteisymmärrys konseptien sisällöstä ja muuntamisesta todellisiksi hotellihuoneiksi saatiin jouluun mennessä 2007. Projektipalavereja käytiin tiiviiseen tahtiin ja arkkitehtitoimistopartnerimme Vallila Interior teki ensimmäiset kuvat ja hahmotelmat huoneiden ulkonäöstä. Varsinaiseen rakentamiseen päästiin tammikuussa 2008. Kun huoneiden lanseeraus on maaliskuun puolivälissä, rakentamisvaihe kesti noin 2 kuukautta.
 
< Edellinen   Seuraava >