Tervetuloa
Muuntautuva teknologia/Individual Guest Technology PDF Tulosta Sähköposti
Kestävän kehityksen konseptin kolikon toisella puolella meillä on vankka teknologiausko; moni hotelliasiakas, samoin kuin mittava osa hotellielinkeinoa, uskoo, että teknologian kehitys ratkaisee ajan mittaan ihmiskunnan nykyiset ongelmat.

Tämä huonekonsepti tarjoaa asiakkaalle reaaliaikaisen yhteyden ulkomaailmaan, läheisiin mm. nettiyhteyden välityksellä, kymmeniin tv-kanaviin, sekä uusimmat teknologiset innovaatiot ja kojeet, joilla asiakas voi huvittaa itseään ja ”leikkiä” hotellioleskelunsa aikana.

Ajatus on myös, että huone tunnistaa asiakkaan. Tähän käytetään erityisesti rfid-teknologiaa. Huone voi muuntautua asiakaan preferenssien mukaan, ja toisaalta asiakas voi muuntaa huonetta, sen värimaailmaa, äänimaailmaa ja fiilistä langattoman kauko-ohjaimen avulla ja omien mieltymystensä mukaan.

Tulevaisuudessa viestintä hotelleissa ei ole enää niin yksisuuntaista hotellista asiakkaalle kuin se on tällä hetkellä. Tulevaisuuden asiakkaalla on huoneessa käytössään huoneWiki, jolla hän voi jättää omat kommenttinsa huoneesta seuraaville asiakkaille, hän voi selailla huoneessa olevasta IMacistään paikallisia tapahtumia, säätilaa ja vaikka antaa palautetta syömästään hampurilaisesta.


 
< Edellinen   Seuraava >