Tervetuloa
Elämyksellinen valo ja sen ohjaus (SAAS Instruments Oy) PDF Tulosta Sähköposti

Pyrkimyksemme on tehdä valaistusta, joka luo tunnetta. Valaistuksen luomalla tunteella tuetaan asiakkaan toimintaa, saadaan asiakas viihtymään. Olemme mukana koska tässä projektissa yhdistetään ensimmäistä kertaa hotellihuoneen eri osat ainutlaatuisella tavalla. Opimme tästä uutta.

Mitä on tehty

Huoneiden kokonaisvaltainen valaisujärjestelmä, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden vaikuttaa huoneen tunnelmaan täysin uudella tavalla. Valoa tuotetaan mm. valopintojen kautta joilla voidaan myös värittää huone. Muuntautuva teknologia -konseptissa valoseinä on varustettu IP-osoitteella joka mahdollistaa etäohjauksen; asiakas itse voi ennakkoon valita huoneen sävyn.
Muita huomionarvoisia seikkoja ovat peseytymistilojen erilaiset valotunnelmat sekä kalusteisiin integroidut yövalot.

Mikä tekniikka

Pienellä energiamäärällä toimivat LED valoratkaisut sekä erikoisvalaisimet. Netin kautta ohjattava valaisin, johon väri on muutettavissa.

Mikä muuttuu

Ainutlaatuinen konsepti jopa maailmanlaajuisesti. Suomalaisten hotellien maine kasvaa, suomalaisilla on oma tapansa yhdistää hyvää designia ja tekniikkaa.

Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus uudenlaisiin elämyksiin, mutta myös mahdollisuus rentoutua. Valaistus auttaa vahvistamaan huoneen tarjoamia muita tunteita ja elämyksiä.

 

Håkan Långstedt
SAAS Instruments Oy

Katso yrityksen esittely

 
< Edellinen   Seuraava >